Projecten

LUXE PENTHOUSE IN HET HART VAN PARIJS Een penthouse van miljoenen dollars dat de liefde van de eigenaar voor verzamelbaar ontwerp weerspiegelt en de behoeften van de klant om een functionele ruimte te hebben In Parijs, de stad van de lichten en de thuisbasis van iconisch design is genesteld een luxe en eclectische 1450 vierkante meter appartement. Een appartement geschikt voor de meest creatieve geesten, dit project is een van de vele huizen van een productieve architect, die ook dabbles in de kunsthandel wereld. Boca do Lobo Design Studio werkte samen met de particuliere klant om samen te werken aan dit unieke interieurproject. Een penthouse van miljoenen dollars dat de liefde van de eigenaar voor verzamelbaar ontwerp weerspiegelt en de behoeften van de klant om een functionele ruimte voor werk te hebben en tegelijkertijd geïnspireerd te worden. Wit is de sleutelkleur van het interieurontwerpproject waardoor het lengte en het perfecte uitgangspunt is voor verschillende hedendaagse ontwerpconcepten. Een neutrale en schone achtergrond waar alles perfect in harmonie past. Van gouden oppervlakken die luxe uitdrukken, tot zorgvuldig met de hand geschilderde tegels die de geschiedenis bewaren, en de laatste hand aan marmer, een van de edelste materialen om onze wereld ooit te sieren, elk detail is zorgvuldig doordacht. Dit appartement omarmt de elegante details van de klassieke architectuur en beschikt over de witte Franse muurlijsten, die de klassieke stijl van de Franse ramen benadrukken. Beïnvloed door de renaissanceperiode van de stad, versterken kunstwaardige ontwerpen en sculpturen het decor dat de rijkdom van de geschiedenis van degenen voor ons tot leven brengt. Het luxe appartement heeft een open ruimte concept dat alle kamers combineert door middel van een unieke stijl, maar de functionele behoeften en de high-tech voorzieningen scheiden elk gebied perfect. Het luxe appartement met 1 slaapkamer is volledig ontworpen door Boca do Lobo Design Studio. De hoofdslaapkamer, de kast op maat en de keuken op maat waren de belangrijkste uitdagingen voor het team in dit exclusieve interieurproject. Een volledig functioneel kantoor was ook een van de dwingende verzoeken van de architect.

Garantie

Wij geven een passende garantie op onze rozen. Livinggold® rozen zijn exclusief en van de beste materialen gemaakt, vakkundig en pure ambacht is ons merk.

Verzekerde verzending wereldwijd

Bij Livinggold® versturen wij onze rozen met een verzekering zodat je vanuit alle plaatsen in de wereld een roos kunt bestellen.

Veilig afrekenen

Wij bieden verschillende betalingsmogelijkheden. Je betaalgegevens worden versleuteld via de beveiligingsmethode SSL, dit maakt je online betaling extra veilig.

Hi there

Welcome Guest
We typically reply within minutes
James
Hello! James here from Support team,this is sample text. Original text will display as per app dashboard settings