Behandeling producten

Flowerboxen

Onze Flowerboxen kunnen eenvoudig schoongemaakt worden met een microfiber doekje. Deze doekjes zijn in vele winkels te verkrijgen. Daarnaast zijn onze Flowerboxen ook herbruikbaar om zo weer met verse- of longlife rozen te vullen of te gebruiken voor andere cadeaus. U kunt deze rozen bij ons bestellen. Neem contact op met info@livinggold.nl.

 

 

Longlife Rozen

Onze longlife rozen zijn echte rozen die jarenlang mee kunnen. Ook hierbij is een juiste verzorging van belang. Deze levensduur kan alleen worden gegarandeerd zonder warmtebronnen, direct zonlicht of ander uv-licht, vochtige plaatsen of ruimtes met hoge temperaturen. Onze longlife rozen hebben geen water nodig en mocht er stof op de rozen komen dan zachtjes afstoffen met een duster. Plaats geen voorwerpen op onze Flowerboxen, dit kan de rozen verpletteren en beschadigen. Verwijder de rozen niet uit onze Flowerboxen, de longlife rozen zijn zorgvuldig geplaatst.

Garantie

Wij geven een passende garantie op onze rozen. Livinggold® rozen zijn exclusief en van de beste materialen gemaakt, vakkundig en pure ambacht is ons merk.

Verzekerde verzending wereldwijd

Bij Livinggold® versturen wij onze rozen met een verzekering zodat je vanuit alle plaatsen in de wereld een roos kunt bestellen.

Veilig afrekenen

Wij bieden verschillende betalingsmogelijkheden. Je betaalgegevens worden versleuteld via de beveiligingsmethode SSL, dit maakt je online betaling extra veilig.

Hi there

Welcome Guest
We typically reply within minutes
James
Hello! James here from Support team,this is sample text. Original text will display as per app dashboard settings