Retourbeleid

Retourneren

In de periode van 14 dagen na ontvangst van je totale bestelling heb je de mogelijkheid te herroepen. Je bent op tijd met herroepen als je de herroeping verzendt voordat deze termijn is verstreken. Tijdens deze bedenktijd van 14  dagen dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je dient het product slechts in die mate uit te pakken, zodat je kunt beoordelen of je het product wenst te behouden.

 

Let bij het retourneren op het volgende:

 • De 14 dagen bedenktijd geldt alleen voor die producten die bij de webwinkel van livinggold.nl gekocht zijn.
 • Je kunt binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van je totale bestelling en zonder opgave van reden de koopovereenkomst herroepen, je bent op tijd met herroepen als je de herroeping verzendt voordat deze termijn is verstreken.
 • Wij adviseren je, om het verwerken van je retourzending te optimaliseren, gebruik te maken van het modelformulier voor herroeping en een kopie van je factuur toe te voegen aan de retourzending. Download hier je retourformulier.

 

Terugbetaling

 • Indien je een bedrag betaald hebt, zal dit bedrag binnen 14 dagen na herroeping terugbetaald worden met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt. Livinggold mag wachten met terugbetalen tot dat zij de goederen retour hebben ontvangen of de consument heeft aangetoond dat de goederen zijn afgeleverd bij Livinggold. Aan de terugbetaling zijn voor jou geen administratiekosten verbonden.
 • De verzendkosten en het risico van verzending van je adres naar onze vestiging zijn voor jouw rekening.
 • Wanneer je een bestelling in zijn geheel retourneert ontvang je het totale factuurbedrag terug. Indien je een bestelling gedeeltelijk retourneert ontvang je enkel de artikelwaarde terug.

 

Mag je het artikel retourneren na gebruik?
Je bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

 

Retourprocedure

Je kunt op deze wijze producten aan ons retourneren:
Wij adviseren om het verwerken van je retourzending zo snel mogelijk te laten verlopen door gebruik te maken van het retourformulier, je kunt deze samen met een kopie van je factuur toe te voegen aan de retourzending.

Het retourformulier is te vinden via onderstaande link:
Retourformulier. 

Let op: de kosten voor het terugsturen van je producten zijn voor je eigen rekening. De kosten zijn afhankelijk van het gewicht en grootte van de zending. Retourneer je vanuit het buitenland? Dan kunnen de kosten hoger uitvallen.

 

Uitzonderingen retourneren

Producten die voldoen aan een of meer van de volgende punten kunnen niet geretourneerd worden:

 

a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneer baar.
b. Die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
c. Die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
d. Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
e. Die snel kunnen bederven of verouderen;
f. Waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
g. Voor losse kranten en tijdschriften;
h. Voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

 

Garantie

Garanties worden bij ieder product afzonderlijk vermeld. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u voor meer informatie gerust contact met ons opnemen.

 • Livinggold
 • Crynssenstraat 55/1, 1058XV Amsterdam
 • 0610670801
 • info@livinggold.nl
 • Maandag - Zaterdag
 • 10:00 tot 18:00

 

 

Garantie

Wij geven een passende garantie op onze rozen. Livinggold® rozen zijn exclusief en van de beste materialen gemaakt, vakkundig en pure ambacht is ons merk.

Verzekerde verzending wereldwijd

Bij Livinggold® versturen wij onze rozen met een verzekering zodat je vanuit alle plaatsen in de wereld een roos kunt bestellen.

Veilig afrekenen

Wij bieden verschillende betalingsmogelijkheden. Je betaalgegevens worden versleuteld via de beveiligingsmethode SSL, dit maakt je online betaling extra veilig.

Hi there

Welcome Guest
We typically reply within minutes
James
Hello! James here from Support team,this is sample text. Original text will display as per app dashboard settings