Hoe worden onze rozen gemaakt

Echte roos. Blijft levenslang goed!
Rozen zijn een symbool van liefde en schoonheid.
Deze roos is zorgvuldig geselecteerd, gedimensioneerd en gevormd terwijl hij vers was op het hoogtepunt van zijn schoonheid. Vervolgens gegalvaniseerd in koper voor zijn duurzaamheid en afgewerkt in verschillende edelmetalen zoals 24k goud, rosé goud en platina.
Om een exclusieve en unieke roos zoals deze te creëren wordt elke stap in het proces heel nauwkeurig en tot in de fijnste details uitgevoerd. Het volledige proces duurt ongeveer 90 dagen en meer dan 50 stappen handwerk wordt uitgevoerd door onze goed opgeleide kunstenaars en bekwame technici.
Zo'n hoogwaardig vakmanschap zorgt ervoor dat uw roos een uniek kunstwerk is, dat prachtig is gemetalliseerd en gelakt en klaar is voor een leven lang genieten.
LIVINGGOLD®

Garantie

Wij geven een passende garantie op onze rozen. Livinggold® rozen zijn exclusief en van de beste materialen gemaakt, vakkundig en pure ambacht is ons merk.

Verzekerde verzending wereldwijd

Bij Livinggold® versturen wij onze rozen met een verzekering zodat je vanuit alle plaatsen in de wereld een roos kunt bestellen.

Veilig afrekenen

Wij bieden verschillende betalingsmogelijkheden. Je betaalgegevens worden versleuteld via de beveiligingsmethode SSL, dit maakt je online betaling extra veilig.

Hi there

Welcome Guest
We typically reply within minutes
James
Hello! James here from Support team,this is sample text. Original text will display as per app dashboard settings