Longlife rozen

                      

 

Longlife rozen zijn échte rozen die meer dan een jaar mee kunnen gaan.

Voor het creëren van longlife rozen wordt er uitsluitend met de beste rozen gewerkt die met de hand gesneden zijn. Nadat de verse rozen het juiste rijpheidsstadium hebben bereikt, worden de rozen behandeld door middel van een geavanceerd technisch proces waarbij de natuurlijke sappen worden vervangen door een vloeibaar mengsel van glycerine, water en kleurstoffen. Het groeiproces wordt in feite gestabiliseerd. Hierdoor behoudt de roos zijn natuurlijke schoonheid, zijdezachte glans en mooie felle kleur.

Het resultaat is een prachtig product dat aanvoelt als een verse geplukte roos. Voor de juiste behandeling van de longlife rozen kunt u hier meer informatie over vinden.

Garantie

Wij geven een passende garantie op onze rozen. Livinggold® rozen zijn exclusief en van de beste materialen gemaakt, vakkundig en pure ambacht is ons merk.

Verzekerde verzending wereldwijd

Bij Livinggold® versturen wij onze rozen met een verzekering zodat je vanuit alle plaatsen in de wereld een roos kunt bestellen.

Veilig afrekenen

Wij bieden verschillende betalingsmogelijkheden. Je betaalgegevens worden versleuteld via de beveiligingsmethode SSL, dit maakt je online betaling extra veilig.

Hi there

Welcome Guest
We typically reply within minutes
James
Hello! James here from Support team,this is sample text. Original text will display as per app dashboard settings