Materiaal

Plexiglas

Doordat de door u gekozen afbeelding, direct afgedrukt wordt op plexiglas, met een dikte varierend van 3mm tot 5 mm voor de grotere afmetingen,  krijgt het kunstwerk nog meer diepte. U heeft het gevoel dat u als het ware ín de foto kunt stappen. Dat heeft met name te maken met het feit dat plexiglas meer licht doorlaat dan regulier glas. De kleuren zien er scherper uit, haast briljant, en er is sprake van een optimale dieptewerking, en daarmee contrast. Foto art waar de heldere kleuren ervan afspatten met een lange levensduur en een luxe uitstraling.

Het fotopaneel is aan de achterzijde rondom voorzien van een luxe aluminium profiel en kan met een schroefduim(haakjes) aan de wand worden opgehangen.  Het achterprofiel zorgt voor stabiliteit en voorkomt kromtrekken van het paneel. Doordat het profiel 2 centimeter dik is, ontstaat een zwevend effect van uw kunstwerk aan de muur.

Dibond

De optimaal vlakke en gladde plaat van ongeveer 3,4 mm dikte, is voorzien van een speciale coating. Dit geeft een nog betere print dan de gewone dibond platen, met een uitstekende hechting en een extreem heldere kleurintensiteit en is uv bestendig.

Onze A-lite panels zijn speciaal voor ons gemaakt van de allerbeste materialen, zij bieden optimale stijfheid en een vlak, glad oppervlak. De superieure polyethyleenkern, het speciaal ontwikkelde verfsysteem en de unieke toplaag legering van 0,2mm geven dit paneel ongeëvenaarde kwaliteit. De speciaal voor ons ontwikkelde alu-panels hebben meer glans dan de gewone dibond platen .  De ultra witte afwerking is speciaal ontwikkeld voor het creëren van een kleur weergave met een optimale helderheid, intensiteit en duurzaamheid.

Canvas

Bestel jij een foto op canvas? Dan wil je natuurlijk wel dat deze in hoge kwaliteit geleverd wordt! Dit durven wij je te garanderen. Onze foto’s zijn altijd van stevige, hoogwaardige en professionele kwaliteit. Daarnaast kun je bij ons kiezen uit diverse formaten. Of je nu een foto op canvas in een groot of juist een kleinere formaat wilt; wij hebben wat je zoekt. Er zijn diverse afmetingen mogelijk! Onze foto’s worden gedrukt op een doek die voor 70% uit katoen bestaat en voor de overige 30% uit polyester. Om de foto zo optimaal mogelijk te beschermen wordt hij voorzien van een waterafstotende coating. Vervolgens wordt het doek aangebracht op een houten spierraam frame die beschikt over een dikte van ofwel 20 mm of 40 mm. Voor de canvas maken wij gebruik van PEFC gekeurd grenen kwaliteitshout. De print loopt altijd door in de zijkant; hierdoor zijn er geen witte randen zichtbaar. Tevens leveren we óók nog gratis spietjes mee, waarmee je het doek mooi strak kunt houden! Het resultaat? Jouw bijzondere, gekke of mooie foto komt nóg meer tot haar recht door onze kwaliteit!

 

 

Garantie

Wij geven een passende garantie op onze rozen. Livinggold® rozen zijn exclusief en van de beste materialen gemaakt, vakkundig en pure ambacht is ons merk.

Verzekerde verzending wereldwijd

Bij Livinggold® versturen wij onze rozen met een verzekering zodat je vanuit alle plaatsen in de wereld een roos kunt bestellen.

Veilig afrekenen

Wij bieden verschillende betalingsmogelijkheden. Je betaalgegevens worden versleuteld via de beveiligingsmethode SSL, dit maakt je online betaling extra veilig.

Hi there

Welcome Guest
We typically reply within minutes
James
Hello! James here from Support team,this is sample text. Original text will display as per app dashboard settings