Over ons

Livinggold® samen sterk, staat voor liefde, geluk en verbondenheid.

Deel je geluk en dankbaarheid met iemand die dat volgens jou verdient! Verras diegene die voor jou speciaal is met één van onze prachtige rozen en laat je dankbaarheid voelen voor het leven!

Onze rozen zijn een perfect huwelijkscadeau en komen in een op maat gemaakte luxe doos, deze hebben wij speciaal laten ontwerpen om deze roos prachtig te kunnen presenteren.

Rozen verguld in prachtige edelmetalen, van het plukken tot aan het vergulden van onze natuurlijke materialen, overal zit evenveel liefde in.

Wij werken met verschillende kwekers en designers samen om jou de mooiste rozen te kunnen aanbieden, alles is tot in de kleinste details afgewerkt door onze ambachtslieden, technici en vakbekwame kunstenaars.

Onze grote liefde voor alles wat met rozen te maken heeft is 15 jaar geleden ontstaan op de bloemenveiling in Aalsmeer waar wij lange tijd met alle soorten rozen hebben gewerkt. Van de import, kwaliteitscontrole, inkoop, verkoop aan groothandelaren, bloemenwinkels en webshops hebben wij voorzien van de mooiste rozen.

Met deze kennis zijn wij ons gaan focussen op onze vergulde rozen en hebben deze samen met onze partners door ontwikkeld tot wat het nu is, en daar zijn wij erg trots op.

Mocht je vragen hebben over onze rozen neem dan gerust contact met ons op!

Marc & John

Garantie

Wij geven een passende garantie op onze rozen. Livinggold® rozen zijn exclusief en van de beste materialen gemaakt, vakkundig en pure ambacht is ons merk.

Verzekerde verzending wereldwijd

Bij Livinggold® versturen wij onze rozen met een verzekering zodat je vanuit alle plaatsen in de wereld een roos kunt bestellen.

Veilig afrekenen

Wij bieden verschillende betalingsmogelijkheden. Je betaalgegevens worden versleuteld via de beveiligingsmethode SSL, dit maakt je online betaling extra veilig.

Hi there

Welcome Guest
We typically reply within minutes
James
Hello! James here from Support team,this is sample text. Original text will display as per app dashboard settings